FORGOT YOUR DETAILS?

HJM Design

Betaling en verzending

Betaling

Aangezien wij met externe transporteurs werken voor onze meubelen, kunt u bij ons betalingen verrichten met iDeal. Deze betaalmethode is makkelijk, veilig en betrouwbaar. Nadat u het volledige bedrag hebt afgerekend worden de meubels tot aan de voordeur bij u thuisbezorgd.
Bij het afronden van uw bestelling wordt u naar de website van uw eigen bank geleid om te betalen. Vervolgens keert u weer terug naar Topmeubelsteigerhout.nl en ontvangt u automatisch een orderbevestiging per e-mail.

Bezorging

Nadat  u een bestelling heeft geplaatst bij TopMeubel Steigerhout ontvangt u van ons een mail met de besteldetails ter bevestiging. Tip: voeg ons adres [email protected] toe aan uw contactpersonen. Onze mail komt dan niet in uw ongewenste map terecht. Vervolgens wordt u op de hoogte gehouden wanneer uw meubel afgeleverd gaat worden. Houdt hierbij rekening  met de aangegeven indicatie van 2 tot 3 weken.
Doordat wij gebruik maken van een externe bezorgdienst verzoeken wij u bij levering thuis te zijn en de bereidheid om de meubels uit de bus te helpen tillen.

Bezorgkosten

Onze bezorgkosten zijn, ongeacht de bestelling, voor heel Nederland € 29,95. Wilt u een bestelling plaatsen vanuit België of de Waddeneilanden, dan kunt u de prijs opvragen via ons contact formulier.

Afhalen

Wij streven ernaar om de laagste prijsgarantie te waarborgen voor onze klanten. Daarom zijn onze bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk ingericht voor het verpakken en verzenden. Het is daarom niet mogelijk om bestelde producten bij ons af te halen.

TOP