FORGOT YOUR DETAILS?

HJM Design

Veelgestelde vragen (FAQ)

Over TopMeubel Steigerhout

TopMeubel Steigerhout is een jong en fris bedrijf met de nieuwste collecties steigerhouten meubels voor een industriële, landelijke of moderne inrichting.

We hebben standaard collecties steigerhout meubelen voor binnen en buiten, waarbij u kunt kiezen uit 4 verschillende kleuren. In deze FAQ hopen we uw vragen te kunnen beantwoorden. Heeft u toch nog vragen of opmerkingen?  Laat het ons weten via ons contactformulier.

Bestellen en betalen

Indien u een bestelling plaatst bij TopMeubel Steigerhout ontvangt u van ons na het doorlopen van de bestelprocedure een mail met de besteldetails ter bevestiging. Tip: voeg ons adres [email protected] toe aan uw contactpersonen. Onze mail komt dan niet in uw ongewenste map terecht. Vervolgens wordt u op de hoogte gehouden wanneer uw meubel afgeleverd gaat worden. Houdt hierbij rekening  met de aangegeven indicatie van 2 tot 3 weken.

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Wij kunnen een scherpe prijs bieden doordat de aangeboden meubels in productie met de standaardmaten worden gemaakt. Door met dit concept te werken is het niet mogelijk om op maat meubels te gaan produceren. Staat uw gewenste afmeting er niet tussen en bent u op zoek naar een meubel op maat of heeft u een eigen ontwerp? Bekijk dan onze andere webshop www.budget-living.nl voor meer meubels en afmetingen.

Indien u een bestelling geplaatst heeft en u wilt annuleren, is het van belang dat u dit zo spoedig mogelijk aan ons meldt via ons contactformulier aangezien uw bestelling waarschijnlijk al in het proces meegenomen is.

Indien u een bestelling wilt wijzigen, verzoeken we u ook om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen zodat we kunnen kijken of deze nog in het lopende bestelproces gewijzigd kunnen worden.

U kunt bij ons betalingen verrichten met iDeal. Deze betaalmethode is makkelijk, veilig en betrouwbaar. Nadat u het volledige bedrag hebt afgerekend worden de meubels tot aan de voordeur bij u thuisbezorgd.

Bij het afronden van uw bestelling wordt u naar de website van uw eigen bank geleid om te betalen. Vervolgens keert u weer terug naar Topmeubelsteigerhout.nl en ontvangt u automatisch een orderbevestiging per e-mail.

Onze bezorgkosten zijn, ongeacht de bestelling, voor heel Nederland 29,95.  Wilt u een bestelling plaatsen vanuit België of de Waddeneilanden, dan kunt u de prijs opvragen via ons contact formulier.

Levering en verzending

We streven ernaar dat de bestelling zo snel mogelijk wordt uitgeleverd en uiterlijk binnen 30 werkdagen in huis is! Op dit moment varieert de levertijd van 2 tot 3 weken.

Doordat wij gebruik maken van een externe bezorgdienst verzoeken wij u bij levering thuis te zijn, zodat u kunt tekenen voor ontvangst. Daarnaast vragen wij bereidheid om de meubels uit de bus te helpen tillen.  De steigerhouten meubels worden in afgemonteerde staat afgeleverd bij uw voordeur, waarbij u de meubels zelf op de gewenste plek zult moeten zetten (begane grond niveau). Houdt u dus bij het kiezen van de afmetingen er rekening mee dat het bestelde meubel wel door trappenhuizen, deurkozijnen, trapsgaten, etc. moet passen!

Wij bezorgen tot de eerste deur begane grond. Mocht u in een flat wonen dan dit graag even aangegeven in uw bestelling bij optie: Notitie! Ook hierbij geldt levering tot op de begane grond.

Ja, wij leveren ook in België. Indien u een bestelling wilt plaatsen vanuit België kunt u via ons contact formulier de verzendkosten opvragen.

Ja, wij leveren ook naar de Waddeneilanden. Indien u een bestelling wilt plaatsen vanuit de Waddeneilanden kunt u via het contact formulier de verzendkosten opvragen.

Wij streven ernaar om de laagste prijsgarantie te waarborgen voor onze klanten. Daarom zijn onze bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk ingericht voor het verpakken en verzenden. Het is daarom niet mogelijk om bestelde producten bij ons af te halen.

 

Steigerhout, behandeling en onderhoud

Steigerhout is grof gezaagd, ongeschaafd vurenhout en wordt voornamelijk gebruikt voor steigers in de bouw. De planken zijn gebruikelijk 5 meter lang, 19,5 cm breed en 3 cm dik. De plank heeft een lange vezel en is een zachte houtsoort, waardoor het een flexibele plank is om mee te werken en geen harde splinters heeft.

De meubels in onze collectie zijn gemaakt van steigerhout. Alle meubels worden geschuurd en met zorg gemaakt. Ondanks deze zorg kunnen we splinters niet geheel uitsluiten.

Al het hout is teruggedroogd naar 15 % vochtigheid, zodat dit geschikt is om meubels te maken die binnen geplaatst kunnen worden. Hierdoor is de nakrimp vrijwel niets. Bepalend voor nakrimp kan wel de luchtvochtigheid in uw woonkamer zijn. Indien uw luchtvochtigheid binnenshuis tussen de 40% en 60% is, is de kans op werken of nakrimp klein. Tijdens de wintermaanden kunnen steigerhout meubels vaak wel wat gaan werken omdat de luchtvochtigheid hoger ligt.

U kunt de steigerhouten meubelen het beste onderhouden door ze direct te behandelen met MR. J Furniture Care. De spray bevat een reinigingsdeel en een onderhoudsdeel en verwijdert vlekken van uw meubel in één behandeling. U kunt het toepassen op meubels van steigerhout, gelakte en geoliede bladen. Indien u de meubelen direct behandeld met MR. J Furniture Care, hoeft u alleen nog eventuele vlekken bij te werken en ongeveer 1x per jaar in zijn geheel weer te behandelen.

Meer informatie en behandel instructies over MR. J Furniture Care kunt u hier vinden.

Alle steigerhouten meubels hebben een behandeling gehad van meerdere verf- en beitslagen, waardoor de steigerhout planken een verouderde ‘look’ hebben gekregen. Ondanks dat het dus nieuwe steigerhouten planken zijn, hebben ze dezelfde typische robuuste uitstraling van verouderd steigerhout, maar dan met een aantal ecologisch verantwoorde, levensduur verlengende en product verbeterende toevoegingen. Hierdoor hebben de planken een betere weersbestendigheid en vochtwerende eigenschappen.

Garantie en klachten

Onze garantievoorwaarden kunt u terugvinden op de website onder garantievoorwaarden.

 

Indien u een klacht heeft kunt u de stappen volgen in onze klachtenprocedure.

 

Overige vragen

Nee, deze kussensets kunnen alleen in de Taupe kleur besteld worden.

TOP